O nama

,,Evolucija 2004,, doo je naftna kompanija koja je prisutna na tržištu naftnih derivata od 2004.godine. Osnovna delatnost je trgovina na veliko naftnim derivatima, a od 2015. godine smo prisutni i na polju maloprodaje.

Uvoz, doprema i otprema naftnih derivata u našoj kompaniji su strogo ispraćeni zakonskim normama. Kompanija poseduje u zakupu skladišni prostor u Bariču, koji je opremljen najsavremenijom regulacionom tehnikom i sigurnosnim uređajima.

Na zahtev kupca, ,,Evolucija 2004,, doo može izvršiti dopremu od skladišta ili rafinerije do mesta isporuke, zahvaljujući ugovoru o stalnom zakupu autocisterni sa pouzdanim prevoznicima. Uvoz evro dizela se ostvaruje u saradnji sa proizvođačem Mol iz Mađarske, Rompetrolom iz Rumunije, kao i jednom od najvećih trading kompanija, Vitol.

Misija kompanije ,,Evolucija 2004,, doo je sigurno snabdevanje naših kupaca najkvalitetnijim naftnim derivatima, pod tržišno najpovoljnijim uslovima, uz stalno podizanje kvaliteta i nivoa naše usluge.

Naša vizija je da budemo društveno, ekološki odgovorna i profitabilna kompanija, usmerena ka tome da stalno postavlja više standarde iz oblasti poslovanja i trgovine, sa stalnim osvrtom na zadovoljenje želja i potreba naših kupaca.

Kompanija “EVOLUCIJA 2004” moze da ponudi trzistu oko 60.000 tona razlicitih derivata kako iz uvoza,tako i iz domace proizvodnje pod povoljnijim trzisnim uslovima sadasnjim, ali i budućim poslovnim partnerima.

Prodajni program

  • Evro dizel uvoz
  • Evro dizel NIS
  • Mazut S
  • Mazut NSGS iz domaće prerade
  • Mazut NSGS iz uvoza
  • Bitumen iz domaće prerade
  • Bitumen iz uvoza

Kompanija Evolucija 2004 d.o.o., nakon petnaestogodišnjeg postojanja na tržištu Srbije kao jednog od najrenomiranijih uvoznika i prodavaca naftnih derivata, od juna meseca 2016. godine uvela novi proizvod u svoj prodajni program Diesel Evolution koji predstavlja savršenu kombinaciju vrhunskog evropskog goriva proizvođača Mol, Mađarska sa aditivom poslednje generacije, prestižnog evropskog proizvođača Innospec iz Velike Britanije.

Upotrebom Diesel Evolution dolazi do sprečavanja problema prljanja mlaznica za ubrizgavanje u dizel motorima, a sam aditivi POWERGUARD™ poboljšava kvalitet vožnje, poveća ekonomičnost i smanjuje emisiju izduvnih gasova.

Aditivirano gorivo Diesel Evolution pruža zaštitu od korozije i ne izaziva nastanak magle u “mokrim” sistemima ubrizgavanja goriva.

Pored toga, Diesel Evolution značajno smanjuje tendenciju stvaranja pene.

Kao najvažniju osobinu Diesel Evolution goriva, njegove prednosti u smislu kvaliteta dizela, obuhvataju povećanje cetanskog broja i stabilnost goriva.

Rešenje licenca AE19012015124253

pdf_icon

PDV Potvrda

pdf_icon

Podaci za identifikaciju

pdf_icon

Licenca za trgovinu naftom i naftnim derivatima

pdf_icon

Licenca za obavljanje energetske delatnosti

pdf_icon

Rešenje za izdavanje licence

pdf_icon